1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Tussenverdieping bouwen?

Zoekt u een makkelijke en flexibele manier om extra ruimte te creëren in uw bedrijfspand? Kies dan voor een tussenverdieping. Bij PlusM² bent u dan aan het juiste adres. Door het plaatsen van een tussenverdieping bieden we u de mogelijkheid om ongebruikte ruimte optimaal te benutten. Het loont zeker om een omhoog te kijken als u wilt uitbreiden. Want daar zijn vaak nog genoeg mogelijkheden te vinden om uw bedrijfsoppervlakte te verdubbelen met een tussenverdieping. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden. PlusM² laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijf.

Ervaring en vernieuwing

PlusM² is al jaren de specialist op het gebied van platformen zoals een tussenverdieping, entresolvloer of systeemvloer. We zijn een ervaren bedrijf. Aan de ene kant kunnen we vertrouwen op onze kennis. Maar aan de andere kant blijven we innoveren en vernieuwen om zo aan de steeds veranderend vraag en behoefte van de markt te kunnen blijven voldoen. U vindt bij ons dus vakmanschap en innovatie. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Ook klantvriendelijkheid vinden we erg belangrijk. Ook na de plaatsing van de tussenverdieping staan we voor u klaar als u vragen of opmerkingen heeft.

Voordelen

Een tussenverdieping van PlusM² kent veel voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij. Zonder te verbouwen of te verhuizen creëert u snel extra ruimte. Een uitbreiding van uw bedrijfspand of geheel nieuw bouwen omdat u extra ruimte nodig heeft, is een flinke investering. Met de aanschaf van een tussenverdieping bent u veel minder geld kwijt en de terugverdientijd is een stuk korter. Wij een gestandaardiseerd systeem en kunnen daarom tussenverdiepingen tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Onze vloeren zijn daarnaast door het efficiënte systeem eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Dus als u gaat verhuizen of uw verdiepingsvloer intern wilt verplaatsen, is dat een fluitje van een cent. Daarnaast benut de hoogte van uw bedrijfspand, ruimte die anders niet gebruikt zou worden. Het loont daarom zeker om eens omhoog te kijken om te zien of daar nog uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Contact

PlusM² is al jaren de specialist op het gebied van magazijn- of verdiepingsvloeren. Al onze profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen. Wilt u meer informatie over een tussenverdieping of over hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!