1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

In Vlaanderen maar vooral in Wallonië spreekt men ook over mezzanines.

Onze tussenvloeren, in Nederland ook wel etagevloeren genoemd, worden door eigen engineering geproduceerd bij moederhuis Anera.

Synoniemen van tussenvloeren zijn:

entresolvloeren, bordesvloeren, magazijnvloeren, platformvloeren, magazijnplatformen, mezzanines, tussenverdiepingen en verdiepingsvloeren.

Wanneer overweegt u een tussenvloer?

Met dit magazijnplatform vergroot u budgetvriendelijk  de ruimte van uw magazijn of pand.  PlusM² biedt oplossingen voor kleine platformoppervlakten tot erg grote constructies met specifieke overbruggingen.

Wij zorgen voor een betaalbare standaard tussenvloer of een magazijnplatform op maat. De robuuste en kwalitatieve structuur staan garant voor al onze entresolvloeren.

Het magazijnplatform is perfect te combineren met een magazijninrichting, kantoorunits of kan een functie hebben in uw showroom.

Kwalitatieve mezzanine aan scherpe prijs

Wilt u een mezzanine vloer plaatsen? Dan moet u bij PlusM² zijn, dé specialist op het gebied van verdiepingsvloeren. Een industriële mezzanine vloer is een zelfdragende constructie die vaak tussen twee tussenvloeren geplaatst wordt om meer ruimte te creëren. En het is ook wel een andere naam voor een systeemvloer of entresolvloer. Bij PlusM² vindt u budgetvriendelijke mezzanine vloeren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast kunnen we snel leveren. Dus komt u opslagruimte tekort? Kies dan voor een mezzanine van PlusM².

Ruimtegebrek oplossen

Als de zaken goed lopen, breidt uw bedrijf vaak uit. U heeft dus meer ruimte nodig. Ruimte die er niet altijd is. En een uitbreiding of verbouwing of zelfs verhuis is direct weer een hoge kostenpost. Terwijl u niet zeker weet of het ruimtegebrek voor altijd is of maar voor korte duur. Of misschien wilt u in de toekomst toch nog eens verhuizen. Gelukkig is er een snelle en eenvoudige oplossing voor handen. In plaats van uw grondoppervlakte te vergroten, kunt u ook eens naar boven kijken. Want daar valt ook nog veel extra ruimte te creëren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een mezzanine vloer. Met deze extra tussenvloer creëert u snel en eenvoudig een extra verdieping in uw huidige pand. En zo heeft u ineens veel meer ruimte tot uw beschikking.

Mezzanines zijn Flexibel

Een mezzanine vloer heeft nog een groot voordeel. Deze vloer is namelijk erg flexibel. Dat houdt in dat deze makkelijk te demonteren of uit te breiden is. En mocht u over een aantal jaren toch willen verhuizen, dan is de vloer zelfs mee te nemen. De platformen van PlusM² zijn duurzaam, makkelijk uit te breiden en ook nog eens verplaatsbaar. We maken gebruik van een koudgewalste en zelfdragende structuur. Daardoor is de mezzanine vloer snel en eenvoudig te monteren als modulaire verdiepingsvloer. Of u de extra ruimte nu wilt benutten als kantoor, showroom of extra opslagruimte. Met een vloer van PlusM² zit u altijd goed.

Over PlusM²

PlusM² heeft veel ervaring op het gebied van industriële platformen. Bij ons vindt u design, engineering en productie van tussenvloeren uit 1 hand . Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit, een scherpe prijs, een snelle levering en uitstekende service aanbieden aan onze klanten. U vindt bij ons budgetvriendelijke vloeren die snel leverbaar zijn om zo uw ruimtegebrek op te lossen. Alle profielen worden dus binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Bij ons wordt 1 m² binnen de kortste keren 2 m².

Contact

Wilt u meer informatie over een mezzanine vloer of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!