1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Magazijnplatform bestellen?

Op zoek naar een duurzaam en budgetvriendelijk platform voor in uw magazijn?

Met een magazijnvloer creëert u snel en makkelijk een extra verdiepingsvloer in uw magazijn. Een magazijnvloer is een demontabele constructie die de netto werkruimte van een bedrijfspand vergroot. Hoger gelegen ruimtes worden zo maximaal benut. U kunt veilig werken op een magazijnvloer. De vloeren zijn snel te monteren maar ook weer snel uit elkaar te halen en te verplaatsen. Wilt u extra ruimte in uw bedrijfspand maar ziet u op tegen de hoge kosten van een uitbreiding of verhuizing? Kies dan voor een magazijnvloer van PlusM². Dan bent u verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Duurzaam en scherp geprijsd

PlusM² is gespecialiseerd in het produceren van magazijnvloeren. Bij ons vindt u alleen maar vloeren die voldoen aan alle Europese eisen en reglementen. U bent dus verzekerd van een vloer waar u veilig op kunt werken. Onze vloeren zijn daarnaast duurzaam. Het gebruik van een koudgevormde, gegalvaniseerde en zelfdragende structuur resulteert in een snel en eenvoudig te monteren modulaire verdiepingsvloer. En de verschillende mogelijkheden in draagkracht en doorbuiging maken onze magazijnvloeren uitermate geschikt voor extra opslag. Wij maken alle vloeren in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we ze tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze vloeren dienen dan ook slechts één doel: uw beschikbare ruimte uitbreiden zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Voordelen

Een extra magazijnvloer van PlusM² heeft veel voordelen. U creëert snel extra ruimte zonder te verbouwen of te verhuizen. Een uitbreiding van uw bestaande bedrijfspand of geheel nieuw bouwen omdat u extra ruimte nodig heeft, is een enorme investering. De aanschaf van een magazijnvloer brengt aanzienlijk minder kosten met zich mee. De terugverdientijd is dan ook een stuk korter. Wij kunnen budgetvriendelijke vloeren aanbieden door ons gestandaardiseerde systeem. Onze magazijnvloeren zijn door het efficiënte systeem eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Dus als u gaat verhuizen of uw verdiepingsvloer intern wilt verplaatsen, is dat geen enkel probleem Daarnaast benut u efficiënt de hoogte van uw bedrijfspand. Het loont zeker om eens omhoog te kijken om te zien of daar nog uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Contact

PlusM² is al jaren de specialist op het gebied van magazijn- of verdiepingsvloeren. Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen. Wilt u meer informatie over een magazijnvloer of over hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!